Skocz do zawartości

odwołanie od bana

The Punisher

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: The Punisher

Serwer: [4FUN] CS-LUZownia.pl [OZY…

Steam ID / SID: STEAM_0:0:33329504

Powód bana: "notoryczne zajmowanie slota"

Link do bana: https://ab.cs-luzownia.pl/ban_list.php?bid=1461

Uzasadnienie: Składam skargę dot nałożenia bana w dniu 01.09.2026 r. W regulaminie nie znalazłem powodu dla którego został nałożony ban. Dlatego tez myslę ze admin skorzystał z zapisu Regulaminu jak poniżej:

5.19 Admin w uzasadnionych sytuacjach ma prawo nadanie bana o powodzie spoza taryfikatora, gdy tylko dostrzeże niewłaściwe zachowanie ze strony Gracza.

Wg. mnie ban był nałożony niesłusznie - jako powód Admin  wskazał "Notoryczne zajmowanie slota". Pomimo tego, ze inni gracze tez  przy zmianie mapy od razu nie wchodzą do gry tylko pozostają na „specte”. Mam zatem pytanie do Admina - niech mi wyjaśni co to znaczy "notoryczne zajmowanie slota"?  Czy admin jest mi w stanie wskazać, albo ma dowody na to że notorycznie zajmuję slota? Ile razy zajmowałem slota?

Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji  - pierwszy raz mam taki niedorzeczny przypadek. Tu wystarczyłoby tylko wyrzucenie z serwera a nie ban na 1h.

• Administrator

Skoro powołujesz się na regulamin, to powinieneś wiedzieć, że bany krótsze niż 3 godziny nie są rozpatrywane przez UBT i administrację. Jeżeli masz zastrzeżenia i uważasz, że ban był niesłuszny, złóż skargę.

Spoiler

ubt.jpg

• Administrator
Twój temat został zamknięty.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.