Ligaliero Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Nick podczas gry: Ligaliero Godzina, data zdarzenia: 01.03.17 - 16:48:48 Mapa: cs_havana Admin/Gracz na którego chcesz złożyć skargę: R a f i K :3 IP/SID Admina/Gracza na którego chcesz zgłosić skargę: brak Opis sytuacji: Mapa snow gracz zielu czy jakos tak dokłądnie nie pamietam obrażał ludzi, wiec mu kulturalnie zwróciłem uwage ten na to do mnei wyskoczył z atakiem słownym z nowy to uzałem zleje chama i sie nie będe odzywać... Mape potem nazwy nie pamiętam z hsotami takie domki raz odezwałem się do typa by zamknał morde czy jakos tak bo mnie poirytował i chwile potem dostaje bana na 3h od rafika... Spoko szkoda ze typ od kilku map wszystkich wyzywał a jak raz ktoś mu coś odpowiedział to jego koleszka wbił i od razu daje m ibana na 3h nie 30min czy 1h tylko na 3h a koeldze nic nie robi.....Nie pozdrawiam admina rafika.. dit: Nie neguje tego że ban się należał.. Ale neguje to czemu dostąłem go na 3h, a tamten człek nic... EDIT EDIT nastepnym razem bede go nagrywac.. Dowody, świadkowie zdarzenia: Edytowane 1 Marca 2017 przez SNICKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ligaliero napisałem że jest od tego dział "Skargi", ale bez jakiegokolwiek dowodu nic nie wskórasz :D Poczekajmy co na to sam R a f i k :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Po drugie czemu nie ma w ogóle wzoru ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Bo nie widze takowego w tym dziale... Z kosmosu nie wezme nick admina podałem mój jest znany mapy nazy nie znam opisałem hsoty domki to nie rio wieksza troche a bana dostałem 30min temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Przepraszam, przez moją nieuwagę brakowało w dziale wzoru, poprawione naprawione, proszę bez spamu i czekamy na Rafika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shved. Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 [SIZE=4][COLOR=#ff0000]Kolego w taki sposob jaki Ty to napisałeś to nie sądzę zeby była tu wina rafika... po pierwsze "wiec mu kulturalnie zwróciłem uwage" -->"odezwałem się do typa by zamknał morde" wole nie wiedzieć w jaki sposob zwróciłeś się do "typa" pierwszy raz ![/COLOR][/SIZE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R a f i K :3 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Wchodzę na serwa mapa cs_havana, wybieram bron z vipa i slysze wasza wymiane slow, on do ciebie nic takiego nie pwoiedzial a ty bach do niego zamknij morde smieciu... no sory, ja cie zbanowalem za to co powiedziales za nic innego, tak nie moze byc kultura ponad wszystko. Edytowane 1 Marca 2017 przez R a f i K :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Sorry Rafik, ale w AMXBANS ban jest z mapy cs_havana :) Chyba, że się mylę :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shved. Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 [SIZE=5][COLOR=#ff0000]mało istotne jaka to jest mapa ludzie, jak ktoś nie ma kultury to niech się jej uczy ! ZAMEK ![/COLOR][/SIZE] R a f i K :3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 29 Marca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi