siemaneczko Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ja osobiscie ogladam Supernatural i Arrowa. Supernatural spodobalo mi sie tak bardzo, ze az 4 razy obejrzalem 12 sezonow w oczekinaniu na dalsze odcinki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naster Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Ja miałem swego czasu straszną zajawkę na Spartacusa i Wikingów, polecam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Swego czasu oglądałem House of Cards oraz Teen Wolf :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemaneczko Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 pod wikingami tez sie podpisuje^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Ja tam wolałem coś luźniejszego i oglądałem trochę "Teoria Wielkiego podrywu", albo "FUTURAMA", a tak to ze swoją kilka odcinków "Gry o Tron", i FLASHa też obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadrom Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Zbyt dużo by wszystkie wypisać hahaha - Gra o tron - Breaking Bad - Belfer (nie cały) - Person of interest (nie całe) - Teen wolf (koleżanka prosiła no to poświęciłem się. 3 sezony potem mi się znudził) - Supernatural (nie całe bo za długie) - Wikingi (tylko zacząłem) - Dexter (monotoniczność mnie znudziła więc też nie dokończyłem) - Nie pamiętam tytułu aczkolwiek o ziomkach, którzy utkneli na oceanie w łodzi podwodnej - Under the dome - The walking dead (też nie całe XD) no i jeszcze by się ich znalazło. Niestety większość mi się nudzi po kilku sezonach i dlatego ich nie kończę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 The Affair Aquarius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sierpniowy Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Siemaneczko co do supernatural to mnie nie przebijesz , każdy sezon co najmniej 6 razy oglądałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Blefer mega wikingów też widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qsc and Qpp Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Miodowe Lata xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 TWD, PLL, Wspaniałe Stulecie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemaneczko Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Sierpowy, az tyle wolnego czasu nie mam xD 6x12=72 72x23=1656 1656x40=66.240 min 66240min=1.104h xDDDD Snickers, flasha obejrzalem 4 odcinki i zapowiada sie ciekawie, ale najpierw skoncze Arrow. + Arrow tez musisz obejrzec, bo sie tam mieszaja wątki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 trudne sprawy, dlaczego ja, M jak miłość, pierwsza miłość... same najlepsze !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemaneczko Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 a mogles sie po prostu wstrzymać od głosu i oszczędzić swoją reputację.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilloS Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ahhh wkoncu znalazłem kogoś kto ogląda Arrow i The Flash ^^ A i oglądam jeszcze Legends of Tomorrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Właśnie czekam na kontynuację Skazanego na śmierć! :) Edytowane 23 Marca 2017 przez TheOzzfan_95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Band of Brothers Newsroom Tabu Piraci Six Westworld Gra o Tron Przystanek Alaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 23 Marca 2017 Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) a tam cisne pierwsza miłość mega transporty trzy razy anna gwiazdy lombardu gliniaże m jak miłość na wspulnej sędzia anna maria wesołowska policjanci i policjantki Edytowane 23 Marca 2017 przez Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo69 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Ranczo M jak miłość Świat według kiepskich Mega transporty Dlaczego ja Nasz nowy dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[K]ukielka <3 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Odświeżę trochę temat :D Niektóre oglądam a niektóre oglądałem: A więc tak: Arrow Flash Legends of tomorrow Dominion Posłańcy Legion Armia boga Daredevil Shadow hunters Grimm :) Outcast: Opętanie Kroniki Shannary Salem Prison Break Wikingowie The Last Kingdom Synowie Anarchii Lucifer Teen Wolf The 100 The expanse 24 dziedzictwo Beowulf Beyond Blindspot Breaking bad Colony Constantine Czarodzieje Czarna lista Dawno dawno temu Demony Da Vinci Długa noc Fear the walking dead The walking dead Freakish Gomorra Gotham Gra o tron Herosi Drugie życie Hunters Iron fist Jessica Jones Luke cage Legion Marco polo Młody papież Mr. Robot Narcos Olimp Orphan black Pakt Piraci Półświaty Quantico Ray Donovan Riverdale Sense8 Six Spartacus wszystkie 4 Strzelec Taboo Taken The exorcist The oa Van Helsing Wataha Westworld Wyonna earp Zoo Z nation I kilka, których nie pamiętam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Wikingów Wydział kryminalny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzul3k MorRderca ^ Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 01. Stan Lee's Lucky Man 02. Fear The Walking Dead 03. Stitchers 04. iZombie 05. Power 06. Suits 07. The Defenders 08. The Last Ship 09. Narcos 10. Gotham 11. Grey's Anatomy 12. Inhumans 13. Z Nation 14. Chicago PD 15. Chicago Fire 16. Lucifer 17. X-Men/ The Gifted 18. The Last Man On Earth 19. The Walking Dead 20. Supergirl 21. DC's Legend Of Tomorrow 22. Flash 23. Arrow 25. Stranger Things 25. The Punisher 26. Colony 27. The 100 28. Legion 29. Westworld 30. Agenci T.A.R.C.Z.Y. 31. Chicago Med 32. Krypton 33. Jessica Jones 34. Daredevil 35. Luke Cage 36. Iron Fist 37. Powerless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bober Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondi Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Ja tam lubię "Policjantki i policjanci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 The 100 jest słabe ale polecam Rick i Morty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi