Pasikkk Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Nick podczas gry: DJ Admin, który dał ci bana: Parys Powód Bana: Podszywka Dowód w postaci dema/screena: Data, Godzina otrzymania bana: 14.03.17 Twoje IP/SteamID: Komentarz: Pisze to ponieważ kolega nie może założyć konta na forum nie przychodzi mu na emile potwierdzenie. Sprawa wygląda tak cały czas jakis tym mu wbija na konto i mimo tego że był kickany banowany na 5 min żeby zmienił nick cały czas to robi. DJ to mój sąsiad i jest to jego nick. Zróbmy tak że dostanie UB a ja sam się zajmę zbanowaniem kolesia który się pod niego podszywa. Bo kolejny raz Parys zbanował tą osobę co nie trzeba. Z góry dziękujemy :D Gramy na tym serwie długo zaprosiłem 11 swoich znajomych chcemy wszyscy razem grać :D Wydruk z konsoli: [url]http://csluz.servbans.eu.org/bans/27378.html[/url] link do bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aluś Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Nie wiem czy powinienem ale owy gracz dostał już ub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 18 Marca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi