GzG / Teddy *,* Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Siemanko Wszystkim.Mam na imię Artur mam 21 Lat,Interesuje się sportem (Piłka Nożna,Ręczna ).Pochodzę z Takiej małej Wioski Pcim Wojew.Małopolskie,ale zazwyczaj jak ktoś pyta to Kraków :D Jesli masz jakieś pytania Pisz na steam ;)Myślę ze miło Spędzimy czas na serwerze ;) Pozdrawiam GzG ! ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 niech żyje Pcim <3333 witaj zbłąkany wędrowcze :D znamy sie?:> xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GzG / Teddy *,* Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 [quote name='NIKA']niech żyje Pcim <3333 witaj zbłąkany wędrowcze :D znamy sie?:> xDDD[/QUOTE] Nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 [quote name='GzG / Teddy *,*']Nie :D[/QUOTE] To się ugryź xd hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GzG / Teddy *,* Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 [quote name='NIKA']To się ugryź xd hah[/QUOTE] Oj tam Oj Tam :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Claudia Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Hejeczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Average.` Opublikowano 19 Marca 2017 Donator Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Cześć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 No cześć ;) Powodzenia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLeK* Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Siemano :P No widze kurde nie daleko do siebie mamy bo ja z Limanowej hehe :D Zaoraszam na DD2 i powodzenia mordeczko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GzG / Teddy *,* Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 [quote name='BoLeK*']Siemano :P No widze kurde nie daleko do siebie mamy bo ja z Limanowej hehe :D Zaoraszam na DD2 i powodzenia mordeczko :D[/QUOTE] KLI :D Rzut Beretem xd Zaproś na Steam Nick Teddy *,* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochanka Lucyfera. Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witaj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ram pam pam Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qsc and Qpp Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzzellla Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Mam nadzieje ze Twoje przyjście tu nie ma nic wspólnego z tym że dostałeś bana na innej sieci za swoje zachowanie. No cóż ja mogę powiedzieć,Witaj miłej gry.Będę miała Ciebie w szczególności na oku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GzG / Teddy *,* Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 hahahah xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 21 Marca 2017 Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SŁAWCIAN Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 hah siemanko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Hello! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi