Zuzza Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 -Nowy wygląd rang. -Wszystkim dziewczyna od teraz wyświetla się ranga. (Wcześniej nie wyświetlało się nic, nawet ranga użytkownik). -Aktualnie Junior Headadmin zmieniłem na Junior Admin, brakło miejsca. Coś tutaj pokombinuje ;c Aktualne rangi: Wkrótce dodam resztę brakujących rang. Rangę społecznika - Otrzymuje każdy kto ma więcej niż 90 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Average.` Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Donator Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Mi się tam podoba ;) Pięknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boziak. Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ja uwiebliam grafikę simply! Like It Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Mam pytanie czy moge wykorzystać je na tsie? Ogólnie sa za#####te ale redaktor mi nie pasuje tutaj bardziej jako admin ts3 lub właściciel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Jasne ze mozesz je wykorzystac, po to robilem D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Super rangi kiedy będzie tak wprowadzone ma forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi