El Polako Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witam ! Od dzisiaj gram na waszym serwerze MULTIARENA 1VS1 CS:GO lubię grać na tym serwerze ponieważ na innej sieci byłem opiekunem :) Niestety serwer padł :/ i przeniosłem się na inne forum kontynuować granie na tym serwie :D Coś o sobie: Nazywam się Damian i mam 16 lat, swoją przygodę z cs'em zacząłem parę lat temu. Bardzo lubię grać w piłkę nożną,siłownie oraz kickboxing, dużo czasu poświęcam aby trenować. Mam nadzieje że na tym forum zostanę na dłużej :) Pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
иιєиσямαℓиy Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witamy serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frager Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 witam witam heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Siemanko ;) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Heja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi