FLOR Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Nick podczas gry: D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T Admin, który dał ci bana: Lizus Powód Bana: Aimbot Dowód w postaci dema/screena: [ATTACH=CONFIG]267[/ATTACH] Data, Godzina otrzymania bana: 09.04.2017 Twoje IP/SteamID: 37.248.153.224/STEAM_ID_LAN Komentarz: Najzabawniejszy fakt to taki, że nie grałem w tym czasie w csa ... a tym bardziej do głowy mi nie przyszły aimboty etc. gram u Was już od hohoho i jestem zaskoczony owym faktem ... proszę o sprawdzenie tego, bo jest to więcej niż "nie śmieszne" Wydruk z konsoli: [ATTACH=CONFIG]267[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Na przyszłość to SS wrzucamy na zippyshare i tutaj wklejamy tylko linki. ! Nie wiem dlaczego, ale masz identyczne IP zbanowane i z identycznego IP piszesz posty, a tutaj Twoja "niewielka" kartoteka. 22.03.2017 D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T AntyCheatARENA Wykryto EHack 30 min. (Wygasł) 0 11.03.2017 D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T Albertd Cheater Na zawsze 24 09.03.2017 D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T Lizus Aimbot Na zawsze 7 08.03.2017 D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T Sadrom Aimbot Na zawsze 4 07.03.2017 D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T Lizus Aimbot Na zawsze 5 06.03.2017 D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T Web Aim. Na zawsze 0 05.03.2017 D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T Lizus Aimbot Na zawsze 2 05.03.2017 D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T Lizus Aimbot Na zawsze 3 04.03.2017 D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T |VirtualMasters| DejVid Cheater Na zawsze 24 04.03.2017 D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T GeSoT Cheater Na zawsze 30 02.03.2017 D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T Sadrom Aimbot Na zawsze 16 02.03.2017 D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T Lizus Aimbot Na zawsze 9 Co Ty na to?! Wydaje mi się, że nie ma powodów na UB dla Ciebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLOR Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dobrze, dobrze następnym razem będą linki ... Jestem zaje***cie zaskoczony :D Snickers nie od dziś gram przecież czy to pod nickiem FLOR czy O. Tadziu Rydzyk ... Czy może mieć wpływ na to, że mam net mobilny z PLUSA ? ps. nie wiedziałem, że mam rozdwojenie jaźni ... kurde ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLOR Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 [quote name='FLOR']Dobrze, dobrze następnym razem będą linki ... Jestem zaje***cie zaskoczony :D Snickers nie od dziś gram przecież czy to pod nickiem FLOR czy O. Tadziu Rydzyk ... Czy może mieć wpływ na to, że mam net mobilny z PLUSA ? ps. nie wiedziałem, że mam rozdwojenie jaźni ... kurde ... :D[/QUOTE] I dodam, że nigdy nie miałem NICKu: D|U|D|E |P|E|R|F|E|C|T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Może po prostu nałożyło się IP, ale kwiestie UB zostawie opiekunowi 4FUN i H@ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLOR Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Snickers już nie aktualne. Właśnie wbiłem na serwer. Zrestartowałem modem. Sorry za zamieszanie. Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Rozwiązane. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi