KIL33R[t]MACHIN3 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nick podczas gry: Scared Godzina, data zdarzenia: ok. 13:15 Mapa: css_dust2 Admin/Gracz na którego chcesz złożyć skargę: Server/Speii ( czy jakos tak) IP/SID Admina/Gracza na którego chcesz zgłosić skargę:---------- Opis sytuacji: Więc tak wczoraj był AK update i no dodaliście tam tak i mapę i dzisiaj byłbug ze jak się zalozylo nowego AK to kazdego wywalalo servera i cofalo sie o 10 minut ze niebylo tego skina czy jakos tak i tam snickers powiedzial ze przyjda technicy i naprawia i minela jakas godzina wbijam na server no poprostu myslalem ze naprawili otworzylem skrzynke droplem nowe AK i chcialem zalozyc i znowu wywalilo i cofnelo i wtedy ten Speei stracil kose opowiedzialem mu cala sytuacje ale on mial to w dupie i sie domagal tej kosy to ja mu ze mu oddam ale za chwile i po chwili dalem mu huntsmana ale mu nie pasowalo to dalem mu karambita i on mi tam oddal huntsmana i nagle ze on chce innego karambita bo on chce swoja kose i ze ja mu niby ukradlem kose ze zlodziej i kazdemu nagle rozpowiadali tak inny ludzie sie czepiali ja im powiedzialem i ten jeden typek ( ROZBUJANA_BETONIARA) zrozumiał sytuacje i sie nie czepiał ja pisałem do snickersa ale tez nie odp. Potem jakis typek ( miał na początku MDS i dalej nicku nie pamiętam) podszywaj sie pod admina za co jest ban :) i kazał mi oddac w 1 minute kose albo mam perma :p dlatego tutaj ide z tą sytuacją nawet jeśli to nie dojdzie do skutku ta ja juz moge oddac mu nawet moja inna kose ale zeby sie nie czepial jeśli chodzi o orto to sr pisze to na szybko :/ Dowody, świadkowie zdarzenia: `1love, ROZBUJANA_BETONIARA, inni gracze na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPeeI. Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Rozbujana betoniara dała mi tę kosę . Po prostu chce tylko odzyskać tę kosę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPeeI. Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Sry za nick ale szybko zakładałem konto i pomyliłem litery . SpEEi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIL33R[t]MACHIN3 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 [quote name='sPeeI.']Rozbujana betoniara dała mi tę kosę . Po prostu chce tylko odzyskać tę kosę .[/QUOTE] mówiłem coś ci na ten temat :') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIL33R[t]MACHIN3 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 a poza tym jak ci betoniara dała kosę to ona powinna mieć tę kose gdyż jak to pisałem i ci mówiłem server się cofnoł czyli betoniara ma prawdopodobnie tę kosę a ty dodadkowo całym zamieszaniem ukradłeś mi kosę więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPeeI. Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 jAK UKRADŁEM CI KSOE .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIL33R[t]MACHIN3 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Przeczytaj wszystkie posty uważnie jeszcze raz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★.:: XtremE ::.★ Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Zamek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 18 Marca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi