Matuzalem Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam, ostatnio zaczął pojawiać mi się problem. Pojawia się warning connection lost, zwiesza mnie i wywala mi komunikat jak na załączonym obrazku - ktoś coś podpowie. Z góry pragnę zauważyć, że słowo reinstalka csa jest mi znane i chciałbym w miarę możliwości tego uniknąć. [ATTACH=CONFIG]277[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Też miałem takie cuś na XP, ale od kiedy mam nowego lapka to problem znikł (win 8--->10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boziak. Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Biblioteka > Sprawdź spójność plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 cs przeinstalowany, spójność sprawdzona. Problem dalej jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Problem miale taki sam zmienilem dostawce internetu i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Ale idac dalej tropem neta , zaczelo mi sie pojawiac to ponownie i problem wyszedl taki ze wl/wyl mi sie ruter sam i raz mam neta raz niemam i podczas grania wywala mnie z gry z takim komunikatem . Po chwili mam neta i gram dalej. Wniosek stare stery od usb (bo ruter mam na usb ) bedz mi cos w systemie padlo . Ale win na nowo nie bde stawial. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) poprawiam u mnie nie wyskakiwało "warning connection lost" tylko "warning connection problem" gdzieś tam w necie znalezione nie wiem czy pomoże " jesli wyskakuje Ci steam warning connections lost to kasujesz plik " clientregistry.blob " po czym robi Ci sie update steam i smiga wszystko jak nalezy ... " Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez madmax_jaworzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiil Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 miałem niedawno ten sam problem "stawiałem cały system w kompie" "warning connection lost" przykre ale prawdziwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Piszę tutaj żeby nie śmiecić. Mam znowu problem ze steam. Przy uruchamianiu steam pojawia się komunikat "couldn't connect to steam network" Mogę CSa jednak odpalić przez tryb offline i połaczyć się z serwerami, ale po chwili (3-5 minut) mnie wywala z informacją "steam connection lost". Sieć mam przez wi-fi (netia). Ping jest okej, download i upload w miarę. Jak rozwiązać problem? A druga sprawa to jak można sprawdzić jakość internetu? Nie chodzi mi o proste narzędzia typu speedtest tylko o takie, dzięki którym będę wiedział czy sygnał dociera w sposób ciągły itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alray Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 [quote name='Matuzalem']Przy uruchamianiu steam pojawia się komunikat "couldn't connect to steam network" Mogę CSa jednak odpalić przez tryb offline i połaczyć się z serwerami, ale po chwili (3-5 minut) mnie wywala z informacją "steam connection lost". Sieć mam przez wi-fi (netia). Ping jest okej, download i upload w miarę. Jak rozwiązać problem?[/QUOTE] Problem leży po stronie steama, nic z tym nie zrobisz. Uzbrój się w cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Jak chcesz sprawdzić w trybie ciągłym to wpisujesz komende 'ping google.pl -t' w uruchom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi