[CsL]HolaLaL Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Witam Wszystkich. Mam na imię Piotrek jestem pozytywnie zakręconym lekko zwariowanym inspektorem budowlanym;)... Interesuję się wszystkim po trochu ciężko by tu sprecyzować (zaczynając od inżynierii kończąc na piłce nożnej ). Posiadam 30-2 (28) latka... tak wiem starość nie radość aczkolwiek poczuwam się na -naście lat :) Ten opis chyba wystarczy z biegiem czasu pojawi się więcej konkretów odnośnie mojej osóbki ^^ Edytowane 9 Maja 2017 przez [CsL]HolaLaL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Cześć, witaj. To zastanów się 28 ? 32? a może 58? :D Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Siemandero :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indu Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Siemka Piotruś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frager Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi