v_1blue Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Witam Szanowne towarzystwo Jestem Michał, mam 20 lat, pochodzę z okolic Siedlec (tych na Mazowszu). Gram głównie na serwerze GO:MOD V4, gdzie pewnie kilka osób mnie kojarzy :) Dyplomowany technik logistyk, zaczynający wkrótce pracę jako spedytor gdzieś tam pod Warszawą ;) Słucham rocka praktycznie bez przerwy, nie trawię disco-polo za tandetyzm. Lubię jeździć samochodem bez celu, grać na gitarze, kopać piłkę. Prowokacyjny, nihilistyczny, wyindywidualizowany. I w sumie mógłbym tak bez końca, ale nie chce mi się już stukać w klawiaturę :) . . Także oficjalnie witam :) . . PS. Kocham szybkie kobiety i piękne samochody PS2 Czasem bywam zabawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 nie wiem co znaczy szybkie kobiety ale ok xDD witaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Siemanko, siemanko. Spedycja powiadasz, ach te ładunki, doładunki, przerzuty, ekspresy, wkurzeni kierowcy, spoko dasz radę :) Lubisz szybkie dziewczyny, fajnie, ale One nie lubią gdy facet jest szybki, a teraz trenuj szybkie pisanie bo giełdy są bezlitosne. Pozdrawiam. Powodzenia. P.S. nie próbuj czitowac kolego :) Dobra bez Gwiazdorzenia, jeszcze raz powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Patrz mam do CB 20 KM :) WITAJ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Average.` Opublikowano 29 Maja 2017 Donator Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Cześć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Witaj przyjacielu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HypeX Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Witam i zapraszam rownież na only dd2 i areny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Witamy!!! Zapraszam na DD2. Pozdrawiam nihilistę! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 30 Maja 2017 Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 a no Witaj graczu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkis Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HERETRIX Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Siemka Zapraszamy na DD2 oraz na inne servery tej społeczności !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v_1blue Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Trudno mi odpisać każdemu z osobna, w sumie to mi się nie chce :D Inne serwery oczywiście odwiedzę, taki mały trip po każdym odbędę ;) @SEC0NDHAPPY - skąd jesteś? :D @TheOzzfan_95 - Widzę bratnia dusza, miło :o @Cre[A]tOr - Da się zrobić, podrzucę jakieś kawałki @SNICKERS - Jedyne cheaty to WH w słuchawkach i aim w ręku, także nie musisz się martwić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Łuków xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pror0k1 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Witaj graczu! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Witam witam :cool: [quote name='SEC0NDHAPPY']Łuków xD[/QUOTE] Tez jestem z Łukowa ale Śląskiego haha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiil Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Siema:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guofa Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Witamy serdeczenie:) wciągaj więcej znajomych i na różne serwery! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<<<BroWar>> Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Siemka i zapraszam na CS:GO MOD V4 ale już tam grałeś chyba z tego co pamiętam. [COLOR="#FF0000"][COLOR="#FF8C00"][COLOR="#FFD700"][COLOR="#0000FF"]To w sumie tylko Powodzenia :P[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik :) Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetUp Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Siema ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holocaust Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Cześć ;) Ja też no prawie logistyk jestem haha muszę poprawić jeden egzamin i będzie dyplom ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v_1blue Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 O proszę, czyli nie jedyny tutaj :D Zamierzasz dalej iść w transport? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holocaust Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Hmmm na razie czekam na wyniki matury , ale poszedłbym na Logistykę na studia xd tylko wiem , że strasznie ciężko jest i boje się, że sobie nie poradzę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi