WujekZuo Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Nick podczas gry: W[u]J[e]K S[a]M[o] Z[u]O Admin, który dał ci bana: ProToTyP Powód Bana: obraza serwera Dowód w postaci dema/screena: ( wydruk z konsoli) Data, Godzina otrzymania bana: dziś 11:10 koło Twoje IP/SteamID: ' 77.113.77.237 ' Komentarz: Więc tak po mapie de_train została mapa zmieniona na mape " de_supply" i mapa mi się nie załadowała ponieważ nie było wolnych miejsc , potem udałem się na inny serwer przypadkowy i ustawiłem na 4 fun auto rettry automatyczne przekierowywanie i gdy na serwerze ... zaczeła administracja ubliżać graczom napisałem " jaki ten serwer jest pojebany , administracja pojebana" i akurat przekierowało mnie na serwer luzowni i jak wybierałem drużyne to kliknąłem enter jako dojście do drużyny terrorystów i wysłało się to a nie chodziło mi obraze serwera 4 fun ponieważ mam zamiar grać dłużej na tym serwerze i lubie administracje graczy i nie miałem nic złego namyśli o tym serwerze Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ProToTyp. [AMXBans] There are 6 days , 23 hours , 59 minutes and 52 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : W[u]J[e]K S[a]M[o] Z[u]O [AMXBans] Reason : ' obraza serwera ' [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 742334697 ' [AMXBans] Your IP : ' 77.113.77.237 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Z całą sytuacją trzeba poczekać na admina banującego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ogólnie wujek jest spoko i nigdy nie mialem do niego żadnych zastrzeżeń, ale ale... nie wierzę w bajeczkę o zmianie serwera :) Nawet wątpię czy taka sytuacja mogłaby mieć miejsce od strony technicznej. Uważam że nie :) ps. Czasami zamiast tworzyć bajki lepiej jest uderzyć się w pierś i przyznać do błędu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 [ATTACH=CONFIG]307[/ATTACH] Czarno na białym - ale co ja wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujekZuo Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) ProToTyp podać Ci serwer na którym admiistracja wyzywa graczy + tam miało być napisane ? proszę bardzo [COLOR="#008000"](To również zalicza się do reklamy)[/COLOR] administrator który wyzywa graczy Klaun + ta "bajeczka" jest prawdziwa naprawdę - gdybym naprawdę miał obrazić serwer to myślicie poważnie że grałbym tam prędzej + obraził administracje do której nigdy nic nie miałem + mam dobry kontakt jak napisał Klaun nie jeden gracz może potwierdzić że jestem nieproblemowym graczem ogarnietym i nie wyzywam ludzi Edytowane 11 Czerwca 2017 przez Cre[A]tOr reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Wyciągnąć logi i będzie wszystko jasne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
иιєиσямαℓиy Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Dokładnie logi. Jeśli kolega mówi prawdę to będzie kilka linijek wyżej ze dołączył do serwera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi