Szakal Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Witam postanowiłem że założe konto u was na sieci i mam zamiar u was troche zagrzać miejsce :) gram obecnie na GOMOD fajnie zrobiony , statystyki itd. elegancko podoba sie ten kto to robił dobra robota :) Cos o sobie jestem z Kielc a obecnie przebywam w Niemczech. do zobaczenia na serwerze :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv. Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Siemasz siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HypeX Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Witam, mam nadzieje że arenki też odwiedzisz ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Siemanko, siemanko, nie cukruj tak technikom bo urosną :) Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard # BWO Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Witamy witamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guofa Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Siemanko, zapraszam również na 4fun ale tez na inne serwery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Cześć! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi