SONIC1 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina b~. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SONIC [AMXBans] Powod : ' Bugowanie. ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Cs-LUZownia.pl To miałem wypisane w konsoli. Proszę o unbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Boziak Ci wyjaśni sprawę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SONIC1 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 A o jakie bugowanie chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boziak. Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Otrzymałeś na swoje konto klucze które pochodziły z bugowania za pomocą komendy /wymien Jako że używałeś tych kluczy zostałeś ukarany jak każdy... Perm + zerowanie konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SONIC1 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 No ta ale nie wiedziałem, że były zbugowane ... po prostu sprzedałem kose za te ,,zbugowane'' klucze. Mogliście po prostu wyzerować mi konto za to, że miałem te klucze za sprzedaną kose bez bana. myślę, że najmniej na niego zasłużyłem. Jest możliwość na odbanowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boziak. Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Tak, zostajesz odbanowany. Lecz konto zostaje wyzerowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SONIC1 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Przynajmniej tyle :D dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 wyjaśnione - zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi