Freezer Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Witam wszystkich !. Nazywam się Rafał, mam od miesiąca 18 lat :P Wracam po dłuższej przerwie, mało kto może mnie kojarzyć. Grałem tutaj kiedyś, daaawno temu :P. W 1.6 gram odkąd pamiętam :D Bywałem administratorem mnóstwo razy, pierwszy raz mając 13lat. Miałem swojego COD'a Liczę na mile spędzony czas i na forum, i na serwerach ^^ Bywam na arenkach 1vs1, głównie gram na BF4. :) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milus1993 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 miłej zabawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 26 Czerwca 2017 Sponsor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 siema witam graj i wygrywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Siemanko Rafał :D Ile Ty masz tych kont z CS? :D Powodzenia, zapraszam też na resztę serwerów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHACAL Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Siemka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 No witamy :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haxy Bezio Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwiadrox Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi