playerunknown Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Nick podczas gry: playerunknown Admin, który dał ci bana: Madziaa<3 Powód Bana: wallhack Dowód w postaci dema/screena: brak screenów zrobionych przez admina Data, Godzina otrzymania bana: 16.07.2017 ~23:45 Twoje IP/SteamID: STEAM_1:0:232233522 Komentarz: Raczej brak. Przeciwnicy słabi ja za dobry :P Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Madziaa<3 [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Reason: 'Wallhack' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:232233522' [AMXBans] Your IP: '37.248.44.147' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Czekamy na admina banującego. Demko + rozpiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 [url]http://d1.hltv.org.pl/srv40738/HLTV-1707162320-de_dust2.dem.zip[/url] 7:50 - wychodzi wcelowany +/- 9:23 - strzela, niby nie zabił ale raczej musiał wiedzieć, że ktoś tam jest. wątpię żeby strzelał tak o. 18:45 - po modelu od 21:06 - celownik po modelu, nie było widać, że jest za skrzynką +b 21:13 - wiedział w którym miejscu jest, też trzyma celownik na modelu 21:38 - tutaj nie mógł go nawet usłyszeć :) +b Tyle starczy. Nie chce mi się rozpisywać wcześniejszych demek. Zuzza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerunknown Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 7:50 przeciwnik strzela i strzelał wcześniej nie trudno to było usłyszeć. 9:23 strzelam, bo sprawdzam. Oglądając inne demka można zobaczyć, że robie to dość częstu zarówno tu jak i na innych częściach mapy. Oprócz tego to nawet nie trafiam i stwierdzam, że jest czysto, co można zobaczyć po tym, iż nie zwracam na to miejsce uwagi później. 18:45 Ok. 18:41 sprawdzam przez okno b i widze kawałek przeciwnika. Wychylam sie na czuja w kierunku w którym biegł. 21:06 No to fakt wygląda jak wygląda. Biegłem wcelowany w bs gdyż z tamtąd strzelał przeciwnik. 21:13 Przebiegając na bs wcześniej widziałem przeciwnika przebiegającego od ct na bs'a 21:07 Znowu celowałem mniej więcej. 21:38 Sprawdzanie pozycji? To nawet nie jest ani troche dziwne. Tak podsumowując gamesense gra tu dużą rolę. W 1.6 gram tylko czasami dla odskoczni od CS:GO, w którym mam 2,4k godzin. To troche doświadczenia jest jakby nie patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Postaram się przejrzeć demko po południu i wówczas rozwiążemy tę kwestię - chyba, ze inny admin wcześniej oceni to demko swoim wprawnym okiem. Uzbrój się w cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerunknown Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Dzisiaj mija drugi dzień. Czy ktoś się tym zajmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Nie wiem co o tym sądzić, demko z HLTV nie jest zbyt dobrym dowodem przez opóźnienia, ale jego gra nie jest normalna ! Poczekajmy na decyzję "góry" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★.:: XtremE ::.★ Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Przed chwilką oglądałem demko :) ale ciężko stwierdzić przez opóźnienia :) gra nie wygląda za ciekawie. Czekamy na decyzje "góry" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Nagrywałam, ale nie zapisało się. Nie wiem czemu. Demko z hltv aż tak bardzo się nie tnie więc coś tam widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Za mało na bana, większość akcji ze słuchu. Najbardziej spalona akcja w 21:13 celownik poszedł po modelu, ale widać jak wcześniej biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Gracz dostaje UB. Będziemy obserwować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi