nikt Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus... :) Imię nadano mnie Dariusz, jestem nikim, nie znam się na niczym, lamię w cs od 13 lat, z Opola, poznałem Pana Boga Wszechmogącego ocierając się o śmierć i z góry bym poprosił, o dział, albo jak może mnie ktoś nakierować, w którym mógł bym opisywać cuda, jakie w życiu mnie spotkały, to był bym bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Cześć Darek, a Ty jesteś naćpany? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Witaj [color=#96ff00][SIZE=5]Dariusz[/SIZE][/color]! Swoje cuda i inne rzeczy związane z wiara chrześcijańską lub jakąkolwiek inną możesz umieszczać tutaj: [URL="http://cs-luzownia.pl/forumdisplay.php?164-Kosz"]http://cs-luzownia.pl/forumdisplay.php?164-Kosz[/URL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Elooooo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 cześć darek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Darek otwórz! :D Siemka ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikt Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) [quote name='Albertd']Witaj [color=#96ff00][SIZE=5]Dariusz[/SIZE][/color]! Swoje cuda i inne rzeczy związane z wiara chrześcijańską lub jakąkolwiek inną możesz umieszczać tutaj: [URL="http://cs-luzownia.pl/forumdisplay.php?164-Kosz"]http://cs-luzownia.pl/forumdisplay.php?164-Kosz[/URL][/QUOTE] ahh, tak.... w sumie to bardzo miło z Twojej strony, ale zamierzałem po prostu stworzyć dział, którego nie ma, a ludzie którzy by się nudzili, mogli by poczytać o czymś, czego nie ma na forum, tak więc czy to by przyniosło negatywne skutki, a raczej pozytywne dla forum, to już od was zależy czy chcecie, by ludzie mogli spędzić więcej czasu, z cs-luzownia.pl, czy by błądzili po google czy innych witrynach, szukając sensu prawdy @SNICKERS, Tak, słuszne pytanie :) @DiscoPagos, Czasem mnie się zdarza otwierać, to piwko lub w cs'ie :) Edytowane 19 Lipca 2017 przez nikt Zuzza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Siemano :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Cześć Darek, szkoda że tak nisko się cenisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikt Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Ale to prawda H. von donnersmarck, za jakieś maksymalnie 80 lat, bo już ludzkich 23 będzie nie długo, zostanie ze mnie proch z którego powstałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Jak z każdego z nas, co nie zmienia faktu że trzeba znać swoją wartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikt Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Jestem nikim, dzięki Ukochanemu Panu Bogu Potężnemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Siemka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★.:: XtremE ::.★ Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Witaj Darku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezzu Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Siemankoo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi