Bela Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) Witam,proponuje na serwerze dodać kilka zadań w dzienniku,bo zrobienie ich to pare dni roboty oraz dodanie medali nagród za nie np 3diaxy za 1 miejsce,2 za drugie i 1 za 3 miejsce,ew system 5,3,1. Bo obecnie nie da sie zrobic kilku odznak,więc wypadałoby to poprawić. I jeszcze wypadałoby wprowadzić opcje /konto,bo co chwila ktoś wbija na ludzi z topki i sie pod nich podszywa,pod samego Janka podszywają sie z 5x dziennie : > Edytowane 24 Lipca 2017 przez Bela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Myślę, że dwie pierwsze propozycje są dość dobre, a co do opcji /konto jestem na nie, jak ma podszywkę niech kupi sobie rezerwację nicku - jest coś takiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezer Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Według mnie dodanie jeszcze 20 do 50 zadań zaciekawiło by graczy. Zadania można powtarzać z poziomem trudności np 1. 100 zabójstw 2. 300 zabójstw 3. 500 zabójstw itp. (Tak, żeby nie było zbyt łatwo i za szybko ^^) Urozmaicenie serwera doprowadzi do jego lepszej frekwencji Mam nadzieję, że góra jakoś się do tego odniesie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bela Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ktoś coś zrobi czy dalej mamy grać z błędami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Pisałem juz to wczesniej z tymi odznakami, dalej cisza. Zgadam się po wykonaniu wszystkich zadań nie mamy wystarczająco dużo diamentów, nawet na jedną odznakę 4 stopnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezer Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Bądźcie cierpliwi, już nie długo (w weekend) będę wiedział co mienimy na serwerze. Na pewno zostaniecie poinformowani ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RFZ [CS] Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Pierwsze dwie Propozycje jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bela Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 To może jeszcze jakieś konkursy topki czy coś?bo wieje nuda na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 [quote name='Bela']To może jeszcze jakieś konkursy topki czy coś?bo wieje nuda na serwie[/QUOTE] [url]http://cs-luzownia.pl/showthread.php?3888-KONKURS-MILIONER[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bela Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Dalej prosze o dodanie opcji /konto wchodze na serwa po dniu nieobecności i nie dość że mi troche monet ubyło i diamentow pare,to jeszcze w topce doszlo mi 30 zginiec i 0 killi,no ręce opadaja, ja rozumiem ze serwer musi na siebie zarabiać,ale gracze na tym cierpia i w takim ukladzie ten konkurs na monety to bez sens,bo jakiś cymbał moze ci wejsc na konto i juz masz po monetach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi