Freezer Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Witam. Nie wiem czy ten temat był już poruszany, ale brakuje tu "plusików" Co Wy na to żeby dodać + do reputacji na naszym forum ? Było by wtedy jasne kto pisze swoje wypowiedzi z sensem, kto się udziela, etc. Pozdrawiam . ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaster Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 dość fajny pomysł. na większości forach takie coś jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Jest możliwość dodawania pod avatarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezer Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Tak, malutka świecąca gwiazdka o której mało kto wie. + zalatwił by sprawę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteMuffin Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgodzę się z Freezerem , na większości forów są "+" , pokazują kto pisze bezsensowne posty ,a kto stara się w miarę możliwości pomagać innym użytkownikom , myślę że dodanie ich nie byłoby złym pomysłem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Dobry pomysł z tym jak wtedy tego nie było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi