WhiteMuffin Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Witam wszystkich , mam na imię Mateusz , mam 18 lat , mieszkam w Lublinie. Gram na waszych serwerach od wczoraj. W szczególności gram na serwerach 4Fun i Onlydd2 , ale myślę że będę wpadał też na inne. Waszą serwerownie polecił mi mój znajomy Ligaliero. Mam nadzieję , że będzie nam się wspólnie dobrze grało. Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Siemka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziaa<3 Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 OOOOOOO wkoncu ktos z lubelskiego <3 Paulina mamy kogo spotykac :DxD WITAJ WITAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Siemanko Mati :D Powodzenia :D Super że polecają Naszą sieć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Siema siema :D A no oczywiście, że serverownie polecam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Witaj na luzowni ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★.:: XtremE ::.★ Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Cześć Mateusz :) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezer Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 No witaj i baw się dobrze ! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Witaj na Luzowni! Wielu fragów oraz miłej zabawy. [SIZE=4][COLOR="#FF8C00"]Pozdrawiam TheOzzfan. [/COLOR][/SIZE]:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondi Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Hej cześć siemanko z tej strony to ja. Zapraszam do na Only DD2 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[K]ukielka <3 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Witamy! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi