AZSK Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Witam z tej strony AZSK mam na imię Krystian mam 20 lat. Wracam do CS 1.6 po 4-5 latach przerwy. Aktualnie pracuje jako przedstawiciel handlowy w HBC Coca Cola. Moje zainteresowania to sport, motoryzacja, marketing oraz dziewczyny :D Pozdro do zobaczenia na serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Witaj Krystianie :3! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Miło Cię poznać, mam nadzieję, że spotkamy sie na którymś z serwerów ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondi Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Coca Cola to się szanuje xDDDD Witaj witaj zapraszam na dd2 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteMuffin Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Hejka , wpadnij na 4Funa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★.:: XtremE ::.★ Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Witamy Krystian :) życzymy miłej gry i zapraszamy na serwery Only dd2 4Fun oraz CSGOMOD V4! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Witam witam :D Zapraszam również na naszego tska :) IP : TS-LUZOWNIA.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARCTIC Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Witam :) Zapraszam na arenkę i życzę miłej gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Siemanko Krysiek :) Powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZSK Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Łał dzięki za powitanie chyba muszę jakieś dobre Whisky postawić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezer Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 A sprzedajesz jakieś dostawy na lewo ? Witam i życzę miłej gry na naszych serwerach, zapraszam również do zaglądania na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi