ADHD^^ Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick podczas gry: ADHD^^ Admin, który dał ci bana: Dawid05 Powód Bana: obraza admina Dowód w postaci dema/screena: brak Data, Godzina otrzymania bana: 13-08-3017 Twoje IP/SteamID: 94.254.166.252 Komentarz: Kolega Dawid05 wlepil mi bana bez zadnych ostrzezen twierdze ze naduzywa przywilejów Admina !!!! Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Dawid05 [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Reason: 'Obraza admina' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:135169962' [AMXBans] Your IP: '94.254.166.252' [AMXBans] =============================================== a o to rozmowa która z nim przeprowadzilem w odniesieniu wyjasnienia mojego poprzedniego BANA (troche bylem zirytowany wczorajsza sytuacja ponieważ bez ostrzżeń za słowo "KURWA" wlepil mi bana " Dawid05 : Elo ADHD^^ : aaaaa ADHD^^ : a ty kurwa za co bana mi wjebales? EEWA dropped ADHD^^ : za slowo kurwa? Pablo Escobar : nie banuj go xZACZYNAMYx connected xZACZYNAMYx is joining the Terrorist force ADHD^^ : no pytam sie ADHD^^ killed Pablo Escobar with awp Dawid05 : ADHD do mnie to? [ERS] Say /roundsound to enable or disable the end round sounds for you. GREAT WHITE SHARK killed Dawid05 with ak47 ADHD^^ : tak [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Dawid05 [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Reason: 'Obraza admina' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:135169962' [AMXBans] Your IP: '94.254.166.252' [AMXBans] =============================================== ADHD^^ : odpowiesz mi za co bana mi wjebales? [url]http://www119.zippyshare.com/v/zMzKrnb4/file.html[/url] [url]http://www119.zippyshare.com/v/SaffGLGt/file.html[/url] Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez ADHD^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteMuffin Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Takie coś to każdy może sobie napisać w notatniku. Pokaż ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid05 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 To niezłe bajki opowiadasz Wyzywałeś mnie a jako że jestem Adminem To mogłem ci dać bana na jeden dzień i jak nie masz SS'ÓW to sobie możesz pisać Skargę i odwołanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADHD^^ Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 A za te kłamstwa zebyś stracił ADMINA ... a ssów nie mam ale zdjecia telefonem zrobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid05 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 To pokaż jeśli masz:) Czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid05 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Co do tych SS'ÓW czy ty kompletnie nie posiadasz Kultury czy mieszkasz w buszu btw proszę o Pokazanie tego co do mnie napisałeś typu ,,Ty Głupi idioto za co dostałem bana" kolejny temat za co dostałeś wczoraj na 3 godziny za brak kultury jeśli twoje słowa są ciągle na K , SZ , P no to nie mam nic innego jak cie zbanować po drugie dostałeś wczoraj ostrzeżenie a potem bana proste jestem akurat takim Adminem który wymaga kultury od graczy wiesz nie każdy chce patrzeć na twoje Kurwy i suki jakie piszesz lub pedały Czekam na odpowiedź Opiekuna oczywiście już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo Escobar Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Dopisuje się do postu ja chwilę później dostałem też bana bez screenów proszę coś z tym zrobić i lepiej dobierać adminów na przyszłość pozdrawiam . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Dawid05 [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Reason: 'NARA OBRAZA ADMINA' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:1120286725' [AMXBans] Your IP: '91.233.236.38' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid05 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 [quote name='Pablo Escobar']Dopisuje się do postu ja chwilę później dostałem też bana bez screenów proszę coś z tym zrobić i lepiej dobierać adminów na przyszłość pozdrawiam . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Dawid05 [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Reason: 'NARA OBRAZA ADMINA' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:1120286725' [AMXBans] Your IP: '91.233.236.38' [AMXBans] ===============================================[/QUOTE] Hahaha Człowieku ty tym bardziej nie posiadasz kultury do admina piszesz Idioto itp? wy to naprawdę wychowani w Patologii czy co brak kultury Bane są słuszne Mam 2 Świadków co pisaliście mogę ich tu zaprosić więc proszę o przyznanie się co pisaliście bo możecie jeszcze tym bardziej pogroszyć swoją sytuacje nie będę traktować braku kultury na serwerze może przesadziłem proszę z banem na zawsze ale nie dam się tak obrażać jeśli nie umiecie normalnie pisać to najlepiej nic nie piszcie na y :) jak mówiłem nie będę torelować braku kultury tym bardziej siebie wyzywać od idiotów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Później przejrzę logi a na razie zamykam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Co do Ciebie ADHD, co prawda nie obraziłeś go, ale takim tonem i językiem to na pewno nie do admina, czy nawet innego gracza, tym bardziej, że wiesz, że ktoś jest wyczulony.. zresztą ode mnie też byś dostał. Ban zostaje żebyś miał czas wyluzować. Co do Pablo, gracza znam i wiem, że umie się ogarnąć, aczkolwiek jeżeli admin twierdzi, że coś tam mu nabruździłeś to skracam bana do 1h. Z samym adminem już rozmawiałem i go upomniałem. A no i na przyszłość informuje, że admin NIE MUSI robić ss obrażania, przeklinania, łamania regulaminu w sposób inny niż czitowanie. I juz tylko w ramach przypomnienia - na serwerze obowiązuje kultura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi