Smokle Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Siemka mam na imię Damian,mam 15 lat obecnie przybyłem do was z serwera Only DD2 obecnie na innym forum miałem rangi J.administrator i UBT.chciałbym żebym był jak najdłużej u was ,pochodzę z podkarpacia :D;) :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteMuffin Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Hejka Damian , zapraszam na multiarenki! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banksy Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witaj Damian :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Siemka XD Jak z twoją dietą? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RFZ [CS] Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Siemka,życzymy miłej gry ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★.:: XtremE ::.★ Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Siemanko! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezer Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ciekawe, JH@ a taka składnia... Witaj, do zobaczenia na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banksy Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 No kurczę, przybywa z DD2, to już mój ziomal. Cześć Damian! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhiTE Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Siemka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Cześć siemanko, to ja obecnie miałem JH@ tutaj :) Trochę żeś masło z masłem z tego zrobił :D Ale powoodzenia, miłej gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi