spizgany krystian Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Siema od paru dni nie mogę wejść na serwery arenek pokazuje mi się takie coś Jedno jest jak chcę się połączyć przez connect a drugi jak chcę zapisać przez favorites [url]http://darmowegalerie.eu/#/nss/public/59a3c557ea65d2466c2ed241[/url] tu jest link do tych zdjęć liczę na szybkie rozpatrzenie mojej sprawy pozdrawiam spizgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondi Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Nie masz może gdzieś spacji przed lub za? Wiem, że to absurdalne, ale to może być problem, dużo razy tak miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Nie to nie jest możliwe patrzałem to już nie raz i dalej nic, czekamy na inne odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezzu Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Też tak mam, tylko ja nie mogę na dd2 wejść. ;C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Widzę kolejna osoba pokrzywdzona czekamy dalej. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Szczerze to uj widać na tych zdjęciach, ale jak masz problem to sprawdź na start spójność plików CS, a jak nie to polecam reinstal CS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Reinstal nic nie pomógł ,a w spójności wszystko jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 9 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Hmm pomoże mi ktoś wreszcie? Bo temat stoi bez odpowiedzi zaraz 2tygodnie. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Ja już nie mam pomysłu, a próbowałeś odinstalować CS i usunąć cała zawartość w folderze Half-life i oczyścić rejestr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi