666Apostol Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Nick podczas gry: 666Apostol Godzina, data zdarzenia: 11-09-2017 godzina ok. 18 Mapa: DD2 Admin/Gracz na którego chcesz złożyć skargę: masz kose? IP/SID Admina/Gracza na którego chcesz zgłosić skargę: Brak Opis sytuacji: Jak dla mnie to jest śmiech na sali, gralismy na serwerze wszedl owy gracz na serwer , na poczatku gral calkiem normalnie , ale jak wszyscy wyszli z serwera to sie po prostu odpalil , za kazdym jednym razem jak juz tylko bylem w jego polu widocznosci dostawalem banie (nawet kampiąc na kosie z IV poziomem) Dowody, świadkowie zdarzenia: W sumie to wrzucilbym wam demko , ale oczywiscie link do hltv jest z innego BF4.... a jak wczesniej napisalem , nikogo na serwie nie bylo/ tzn byl gosc na specu , ale nie ma raczej tutaj konta , wiec pewnie nie potwierdzi tego tu... Ps. Chcialem go zbanic , ale nie dalo rady , wiec stwierdzam ze to ktos z wyzszej administracji/opiekun serwera... Wiec to tym bardziej wstyd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Bez demka IP/sidu nic nie poradzimy. Nastepnym razem napisz do admina lub kogoś wyżej by wszedł na serwer i zrobił porządek (nawet na sb). Hltv pozostawiam bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOCIEK Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 wpisujesz w konsole amx_who i widzisz kto ma admina. zero steam id i nic takiego. ostatnio tez mialem problem z banowaniem typa, jakies lepsze haxy które to blokują. sposob na takiego klienta jest banalny, bo da sie go kickowac. wiec siedzisz i kickujesz az sie znudzi. Tylko z tego co widze to nie masz admina, wez sie sprecyzuj moze o co ci chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666Apostol Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 wpisujesz w konsole amx_who i widzisz kto ma admina. zero steam id i nic takiego. ostatnio tez mialem problem z banowaniem typa, jakies lepsze haxy które to blokują. sposob na takiego klienta jest banalny, bo da sie go kickowac. wiec siedzisz i kickujesz az sie znudzi. Tylko z tego co widze to nie masz admina, wez sie sprecyzuj moze o co ci chodzi... Właśnie o to chodzi , ze nie dało rady go ani zbanowac , ani kickowac... jak wchodzisz w menu admina i dajesz zbanuj gracza: to byla przy jego nazwie "*" taka gwiazdka , wiec to po prsotu ktos z flagą a albo z jakąś tam inna nie pamietam... a z tego co wiem wszystkie flagi mają administratorzy/opiekunowie serwera.... wiec troche żenada.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Czyli masz adma a nie masz kolorku? czity też potrafią miec gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666Apostol Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Czyli masz adma a nie masz kolorku? czity też potrafią miec gwiazdki Mam , mam admina , zostal mi jeszcze jak ten serwer byl Franka... no to ok w takim razie nastepnym razem wezme ip Tylko to tez troche podejrzane bo vip'a tez mial.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NWN_LUZ Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Apostol dodam ci dziś admina na forum i flagi przez bansa, napisz do pozostałych adminów żeby też się tu zgłosili. Edytowane 12 Września 2017 przez NWN_LUZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666Apostol Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 ok moge miec nadal adma , ale co z moja skarga?! ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NWN_LUZ Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 tu jest link do hltv dis wieczorem moze uda mi sie to sprawdzic chyba ze ktos ma wiecej czasu to rpsze bardzo http://d1.hltv.org.pl/45577 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NWN_LUZ Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 powiem tak to byla chyba jaks stara administracja w tym momencie usunalem wszytskim admina tam boi zapis i tak byl nie wlasciwy i bedziemy dodawac od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Zamykam, chyba wyjaśnione. P.s brak dowodów, istnieje coś takiego jak konsola i nagrywanie demek, nikt nie będzie za Ciebie nagrywał i szukał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 14 Marca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum.POWÓD: Temat ZARCHIWIZOWANY ♻ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi