Klapki Mojzesza Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Siemanko, ludziska wróciłem poooo długiej przerwie, nie wiem pracuje tu stara ekipa snikers? edyta? ram pam pam ? i wiele innych Witam wszystkich i pozdrawiam !! Psss: Tylko nie mówcie nikomu ok ? Ej stary ale oddacie mi adma na only dd2 co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocik Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Cześć Klapeczku Gdzie byłeś jak Cię nie było? SNICKERS pracuje jak pracował, Edytka uciekła zaraz po Bolku (tłumaczyła się szkołą) Co do Admina złóż podanie, a rozpatrzymy - to się nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★.:: XtremE ::.★ Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Witaj Życzymy miłej gry na naszej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK99 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapki Mojzesza Opublikowano 15 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Siema siema wszystkim, SNICKERS hmm gdzie byłem ? Pracowałem, dom stawiałem od w sumie stycznia no i tak się kręciło niestety jest coraz zimniej kasy mniej budowa stoi haha i tak narazie mam zamiar w CS popykać co nie? No bo co ja będę robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Dobrze że hajs się skończył, bo z tego co orientuję się to najlepiej żeby fundamenty i ściany odstały z rok, wtedy ponoć są mniejsze problemy z osiadaniem, wilgociom itp Ale to tylko tak słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Hello my friend ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freezer Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 14 Marca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum.POWÓD: Temat ZARCHIWIZOWANY ♻ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi