creative Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Po krótkiej przerwie przygotowania związane z nowym serwerem, wybaczcie ze użyłem waszego loga ale nigdzie indziej nie wchodzę ;d Przedstawiłbym chętnie dużo dużo więcej prac ale niestety wszystko poszło z dymem wraz z dyskiem twardym, z czasem coś będę tu wrzucał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocik Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Siemka Fajne loga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Nie wiem jak to traktować? Co to znaczy awp-mods.pl to jakaś reklama? Grafika dość fajna Poszło z dymem bo kolega nie znał chyba pojęcia kopia zapasowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creative Opublikowano 15 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 To nie jest reklama, to tylko dalsze plany serwera/serwerów z którymi będę próbował dołączyć zapewne do Was. Co do dysku, ja się na tym nie znam, nigdy nie miałem takich problemów ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Grafika i pomysł ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum.POWÓD: Temat ZARCHIWIZOWANY ♻ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi