Mateuszek Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Siemanko jestem Biały mam lat 21 , pochodzę z Rzeszowa interesuje się sportem jak i informatką , byłem kiedyś Sędzią w AC ale to stare czasy były , może mnie ktoś kojarzy z innych sieci jak byłem , miałem nick Jestem Bogiem , myślę że trochę zagoszczę u was oczywiście możemy pogadać też na ts . Piona ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witaj! Zapraszam na nasze serwery. Udanej zabawy Pozdrawiam TheOzzfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Cześć Biały, oryginalne imie, rodzice przy nadawaniu chyba myśleli o kolorze sufitu w salonie Powodzenia, miłej gry i dobrej zabawy P.S. Jestem Bogiem coś mi mówi z naszych serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv. Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aluś Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 No Hejka sportowy świrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witamy witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteMuffin Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta. Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum.POWÓD: Temat ZARCHIWIZOWANY ♻ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi