E m i g r @ n t Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Witam ! Mam kilka propozycji od nosnie serwera 1Prosze o wygranie pluginu "Vote ban " https://amxx.pl/topic/5241-vote-ban/ Ponieważ na serwerze Nie ma ŻADNEGO admina (nie będę wyrażał opini na ten temat bo ŻAL ) a administracja powinna wiedzieć o co chodzi z amx_vote A ma on polegać na tym że na serwerze będzie jakiś cziter albo ktoś będzie przeszkadzał w grze to gracze wpisują (w zależności jaka komenda bedzie) /vote albo /voteban 2polecam zresetować jackpota tylko ten kto to potrafi bo będzie jak kiedyś ze nic się nie zapisuję albo nie działa jackpot 3polecam zresetować serwer ((skiny oraz rangi)) (Tylko umiejętnie i zostawić dolary tym co je posiadają) 4polecam przy resecie serwera dodać nowe skiny bo grać kilka miech na tych samych jest nudne 5 Ogarnac adminów na serwer (bez kom) Edytowane 13 Listopada 2017 przez E m i g r @ n t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabro Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Voteban? Od czego masz adminów, zaraz bedzie pol serwera zbanowane bo kogos nie lubisz np Bez jaj. Napisz do H@ aby ogarnieli opiekunów i adminów i tyle. Skiny zawsze spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E m i g r @ n t Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Właśnie adminów tylko polecam ich nauczyć amx jak nie wiedzą co to jest +interadminvoice i innne komendy albo jak sie pisze na ekranie A voteban -czyli więcej niż połowa serwera musi zagłosować na gracza a podać powód za co czyli Noproblemo czity i jak zagłosuje np 60% polecę z permem albo kuba spam na czacie jak zagłosuje 99%dostaje baba na 10/15/30min zaleznosci jak się ustawi Edytowane 13 Listopada 2017 przez E m i g r @ n t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Opcja vote-ban jak dla mnie na nie. Jak napisał @Fabro - gracze likwidowali by kogoś za swoje pobudki niezwiązane z grą, np. za to, że kogoś nie lubią. Na takie rzeczy nie możemy sobie pozwolić. Można uwzględnić poszerzenie szeregów administracji. Co do reszty "niuansów" nie wypowiem się, bo podobnie jak @Creator - rzadko tam gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzesław_morderca Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 1. Vote ban - jestem na nie, bo non stop bym z banem siedział bo przecież w oczach młodszych graczy to MORDERCA ODPALONY! WH I AIM !!! 2. Jackpot fajnie działał na początku, teraz jest coś nie tak z nim. 3 ***. Reset - jestem na nie bo ile można te resety robić??? 4. Nowe skiny to fajna sprawa ale trzeba będzie zrobić reset... 5. Ogarnąć adminów - jak najbardziej, dawno żadnego admina nie widziałem. *** - Co do resetów. Chyba, że zrobić reset gdzie dolary i klucze zostają dla graczy a resetuje się tylko rank, rangi i skiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastka;3 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Voteban? Przekonuje mnie bardziej votekick i za 2kickiem ban na 30min. Jackpot był, ale coś się zepsuło Reset był niedawno Ludzie po resetach się tylko denerwują. Skiny ok Ale jakie? Znajdź mi parę osób grających tam na steam to z chęcią przyjmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum.POWÓD: Temat ZARCHIWIZOWANY ♻ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi