Osmi Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Witam mam dla was propozycje dotycząca skinu AWP | Medusa, aby zmienić ja na bardziej HD bo jest brzydka https://gamebanana.com/skins/150887 tutaj macie HD fajnie np Dragon Lore Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Jak juz jesteśmy przy skinach, to dodałbym nowe kosy dla vipów Co do propozycji to czemu nie jesli jest w lepszej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabro Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Ja jestem az zmiana wszyskich skinów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Jak zmieniać to wszystkie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 no dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Dejta refresh wszystkich. :> Tajemnica 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywny!? Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Sądzę, że lepsza opcją będzie dodać skiny te, które są "najrzadsze" w csie na serwer. Tajemnica 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 I jak, coś będzie zmienione? Ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 jak dla mnie można było by dodać lepiej to wygląda niż co teraz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywny!? Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jeżeli jest taka potrzeba mogę na gamebanana poszukać skinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum.POWÓD: Temat ZARCHIWIZOWANY ♻ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi