*zgon* Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Server # 246 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin MG agis. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Gitara [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na CS-LUZownia.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1774839233 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.23.253.214 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check y znowu mam na ten zakres poprzedni AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin krul rzYcia. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Gitara Siema [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na CS-LUZownia.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1774839233 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.23.253.214 ' [AMXBans] ======================================== To jakiś tam ban ale nie mój dacie rade coś z tym zrobic czy mam zadziałac na własną rękę ? Moje ip 31.41.140.144 [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1774839233 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.23.253.214 ' Da sie zbanowac tego ziomeczka tak by nigdy nie wbił na wasz serwer i bym nie dostawał bana na zakres przez tego cygana ? Justyna daj temu Panu bana z tej najwyższej półki spal mu kompa :) Edytowane 14 Października 2016 przez *zgon* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*zgon* Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 To jest ban znowu przez tego ciapatego gitare co sie odpala wczesniej chyba na zakres dał mu bana Admin krul rzYcia a teraz MG agis i ten gitara to ten sam koleś bo ma to samo ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jaki zakres jak Ty masz stale ip a ip z bana to nie Twoj zakres................ Na wlasna reke to zaraz dostaniesz takiego bana jak juz raz Ci dalam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*zgon* Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Justyna ja to skopiwałem co wtedy pisałem to jest wklejone bo kiedyś tak napisałem z tym na własną rękę możesz to sprawdzić przecież nie złości się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Dadj mi twoj wycinek ostatni z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*zgon* Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Server # 13 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin MG agis. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Gitara [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na CS-LUZownia.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1774839233 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.23.253.214 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your to jest ten ostatni dzisiaj to się pojawiło jak chciałem sobie zagrac na 4 fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ty masz stale [COLOR="#FF0000"]ip 31.41.140.144[/COLOR] wiec nie wciskaj mi kitu,ze to twoj wycinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*zgon* Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 no ja mam stałe ip i jak chce zagrac to mi to wyskakuje i pytam sie dlaczego ? mam ci zrobic zdjęcie monitora swojego, screena czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Po pierwsze ban jest z ssami a amx_ssban nie banuje na zakres, po drugie nie odbanujemy tego goscia bo to jest cziter, po trzecie nie ma opcji nawet przy banie na zakres ip83.23.253.214, ktorego dostawca jest [COLOR="#FF0000"]- tpnet.pl - Poland - Tpnet[/COLOR] zeby zbanowalo ip31.41.140.144, do innego dostawcy [COLOR="#FF0000"]wielun.pl - Poland - TVK WSM Wielun Cable Network[/COLOR] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*zgon* Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 No właśnie to czemu ja mam bana przez niego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Bez sensu wogole ten temat, jak chesz ub jak nie dostales bana? W bansie Cie nie ma............ zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi