Pozytywny!? Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Witam wszystkich, mam na imię Kacper, mam 16 lat oraz mieszkam we Wrocławiu. W csa gram od 6 lat (w 1 .6 i GO łącznie. Ranga gold4 bez prime jak ktoś będzie chciał zagrać to pw śmiało lub ts :D). Gram u was głównie na dd2, lecz na inne serwery też zapewne wpadnę. Także do zobaczenia na serwerach ;p. Cre[A]tOr i Tajemnica 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Witaj Zapraszamy do częstych odwiedzin! Pozytywny!? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastx Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Siemasz imienniku Edytowane 2 Grudnia 2017 przez Nastx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv. Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Siema Kapi Pozytywny!? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Witam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezzu Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Siema Kacper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Cześć a ja jestem Hubert i mam auto lubię małych dzieci i pokazywać im coś za garazem ☺ lubię rosół i ogólnie groszki mnie interesują nie podoba mi sie to Pozytywny!? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 @Cre[A]tOr to duża część miała by warny. cześć, wiedzę @Tajemnica Cię w końcu zmolestowała powodzenia Pozytywny!? i Tajemnica 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonusrpk32 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Witam Cię serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aluś Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK99 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Cześć! + u mnie za dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum. POWÓD: Temat ZARCHIWIZOWANY ♻ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi