lowcadusz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Siemano! Mam Na Imię Michał! Mam 14 lat, Mam Bardzo Niski Głos, Mieszkam W Warszawie, Interesuje się Informatyka I ostatnio Lektorką Dzięki Temu Osiągnąłem Na ts3 Rangę Lektora (Niżej Macie Jakieś Tam Moje Zdjęcie) Tajemnica 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witasy zapraszam na dd2 i do polajkowania naszego funpage'a Aluś, 7 Grudnia 2017 Ty a to czasami nie FANpage ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Siema siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Dodaj sobie jeszcze: każdy wyraz zaczynam z dużej litery... I mam kibla z polskiego. XDD Witanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 elo elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aluś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Siema Siema Zostaniemy kumplami nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Siemanko, cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywny!? Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Cześć, zapraszam na dd2 I niedługo nowy serwer :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Elo jestem Hubert mam 19 lat ale wiek twój mi nie przeszkadza. Zapewne jak masz taki głos to musi być podniecające ? Siema Michał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3K3R Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK99 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 No witam Czyżby powrót na dd2 nasze? Jeśli tak to zapamiętaj, że dziadzia nigdy nie czitował i nie będzie tego robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowcadusz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Dnia 7.12.2017 o 14:17, Tajemnica napisał: Witasy zapraszam na dd2 i do polajkowania naszego funpage'a A Chętnie Wpadnę I Już Like Poszedł Dnia 7.12.2017 o 14:44, ^*тнeozzғan^* napisał: Dodaj sobie jeszcze: każdy wyraz zaczynam z dużej litery... I mam kibla z polskiego. XDD Witanko! Oj Csiiiii. Jakoś Tak Mam. Halo Halo Nie Mam Kibla Z Polskiego Tylko Z 6 Innych Przedmiotów xDDDDDDD 22 godziny temu, nyx napisał: Elo jestem Hubert mam 19 lat ale wiek twój mi nie przeszkadza. Zapewne jak masz taki głos to musi być podniecające ? Siema Michał ? Jest Bardzo Podniecający ( ͡° ͜ʖ ͡°) 13 godzin temu, DZIADEK99 napisał: No witam Czyżby powrót na dd2 nasze? Jeśli tak to zapamiętaj, że dziadzia nigdy nie czitował i nie będzie tego robił Powrót? Chyba Nigdy Nie Grałem Tutaj Czy Ty Jesteś Tym Dziadkiem czyt "Mateusz K?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 No to tak nie miej, bo mam w zwyczaju coś takiego likwidować. A myśl, że mam wszystko po Tobie poprawiać, rozwala mnie od środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK99 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ja jestem tym dziadkiem, którego ciągle wyzywałeś od cziterów grałeś tu grałeś Pamiętam Cię doskonale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uderz4m_kon1ka Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) @Dziadek to nie jest ten łowca, tamten był po 40 i miał dzieci, ale przestał grać z niewiadomych powodów Po prostu jakaś zbieżność nicków ;p Edytowane 8 Grudnia 2017 przez uderz4m_kon1ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowcadusz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, DZIADEK99 napisał: Ja jestem tym dziadkiem, którego ciągle wyzywałeś od cziterów grałeś tu grałeś Pamiętam Cię doskonale nie pamietam cie to nie jest ten łowca, tamten był po 40 i miał dzieci, ale przestał grać z niewiadomych powodów Po prostu jakaś zbieżność nicków ;p ja tam uzywam jednego nicku od x lat Edytowane 8 Grudnia 2017 przez lowcadusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK99 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ciekawe skąd wiesz ile miał lat Z moich informacji o tamtym Łowcy Dusz wynika włąśnie, że miał lat 14 a wiek podawał bardzo często inny Ale nie mówię, że sie nie myle wbijaj na dd2 jak najczęściej ziombel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 13 Marca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum.POWÓD: Temat ZARCHIWIZOWANY ♻ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi