Ejdrien. Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Siema, mam na imię Adrian, mam 17 lat i mieszkam w małym mieście w Wielkopolsce. Wpadłem na sieć, ponieważ bywałem na Teamspeaku, który jest teraz sieciowym Teamspeaku oraz przypomniało mi się jak kiedyś grałem na Waszych arenkach Szczególnie wykreowanych zainteresowań nie mam, lubię piłkę ręczna oraz siatkówkę, gry komputerowe oraz coś tam sobie kombinuję w grafice komputerowej, gdyż chodzę do 2 klasy technikum o profilu graficznym Byłoby to w sumie wszystko o mnie, do zobaczenia na serwerach i na forum. vhiTE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhiTE Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Witam panie Adrianie Ejdrien. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Siemanko, cześć Powodzenia Ejdrien. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 No elo Ejdrien. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteMuffin Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Hejka Ejdrien. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShelleR Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 siema Ejdrien. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Witam!!! Ejdrien. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywny!? Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Cze Ejdrien. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aluś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Można wiedzieć co to za małe miasto ? Ejdrien. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Hi Ejdrien. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum. POWÓD: Temat ZARCHIWIZOWANY ♻ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi