sad boi Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Mam na imię Mateusz, lat niebawem21. Jestem z województwa Mazowieckiego, mieszkam w Warszawie Jestem osobą raczej spokojną, chociaż niech to Was nie zmyli.. zrównać kogoś z ziemią też potrafię. Na ogół jestem pozytywnie nastawionym zwyczajnym chłopakiem z poczuciem humoru. Staram się pomagać każdemu w zakresie swoich możliwości, więc jeśli masz jakiś problem możesz zapytać. Obecnie po skończonej szkole gastronomicznej pracuję jako kucharz W wolnym czasie (którego mam mało) grywam głównie w CS 1.6 oporowe MIX'y ^^ ^ Czytać ostatnie zdanie i bez płaczu na serwerach ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victoria` Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 A kogo moje to oczy widzą sad boi od issioka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Witaj na sieci Zapraszam do polubienia naszego fanpage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywny!? Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JesusStoleMeBike Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhiTE Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Witamy na sieci Miłej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum. POWÓD: Temat ZARCHIWIZOWANY ♻ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi