Anakonda Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 NICK: WamK. MAPA: Eldo DATA: 2018-01-02 POWÓD: Obraza? KOMENTARZ: Słuchaj mnie słup3k:) Po pierwsze gościu dałeś mi bana za nic ku..rde.. to byłą sprawa pomiedzy mną a graczem a nie Tobą bo tak na prawde my sobie pisaliśmy takie "słowka" np: Szm**** no itd... a ni on sie nie obraził a ni ja bo on to samo mi pisał co ja mu (superme) wypowiedz się. Więc słupek serio wyluzuj troche majty bo na tym serwerze nie wszyscy będą grzeczni. :)) Proszę o UB. Bo ban za nic jest :) WYCINEK Z KONSOLI: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin slup3k. [AMXBans] There are 23 hours , 59 minutes and 46 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : WamK. [AMXBans] Reason : ' obraza ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-LUZOWnia.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1678030563 ' [AMXBans] Your IP : ' 156.67.114.2 ' [AMXBans] ======================================= Dziękuje, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Admin nie ma sie domyslac czy to kolega czy co, każde wyzywanie powinno być zabronione, chcesz sie powyzywać to na steam lub gg Nie wszyscy będą grzeczni; po to jest admin by pilnował porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoNsTeR Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Cezkamy na Słupka co ma do powiedzenia w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Za sam styl tego odwołania to bym Ci tego bana zostawił Mateuszek, 3 Stycznia 2018 3.5 W dziale "Skargi" wypowiadają się tylko osoby do tego upoważnione (opiekun danego serwera, administrator), admin, który nadał bana oraz świadkowie danego zdarzenia, którzy wniosą coś na korzyść/niekorzyść Khan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodsza Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) jak to nie jest słupek tylko jaki ś jego pachołek, z tego co pisał ten typ to słupek od chyba 4 miesiecy siedzi zagranicą Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Mlodsza Tajemnica, 2 Stycznia 2018 3.5 W dziale "Skargi" wypowiadają się tylko osoby do tego upoważnione (opiekun danego serwera, administrator), admin, który nadał bana oraz świadkowie danego zdarzenia, którzy wniosą coś na korzyść/niekorzyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AspiratiO_Crew! Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Hahah wiedziałem ze to ona gra Najpierw obraziła nas na STEAM a pozniej wjechała na NS zeby bana nie dostać Aluś, 2 Stycznia 2018 Ty weź tego towaru troche mniej albo najlepiej wcale. DZIĘKUJE ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodsza Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 2 minuty temu, AspiratiO_Crew! napisał: Hahah wiedziałem ze to ona gra Najpierw obraziła nas na STEAM a pozniej wjechała na NS zeby bana nie dostać przestań pić bo chyba ci to szkodzi, bo nie mam co robić tylko na ns wbijać i was wyzywać będę chciała to wejdę na innym profilu steam człowieku ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AspiratiO_Crew! Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 nie pije bo nie moge ultimatum jakies mam Tajemnica, 2 Stycznia 2018 3.5 W dziale "Skargi" wypowiadają się tylko osoby do tego upoważnione (opiekun danego serwera, administrator), admin, który nadał bana oraz świadkowie danego zdarzenia, którzy wniosą coś na korzyść/niekorzyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anakonda Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Kurw. Ludzie idzcie na pw nie wiem, robicie tylko Wielką dużą siare. Mateuszek, 3 Stycznia 2018 3.5 W dziale "Skargi" wypowiadają się tylko osoby do tego upoważnione (opiekun danego serwera, administrator), admin, który nadał bana oraz świadkowie danego zdarzenia, którzy wniosą coś na korzyść/niekorzyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Wszelkie wyzywanie graczy nagradzane jest banem . A za styl odwołania raczej bym przedłużył niż skracał bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietno Dilera Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opiekun serwera napisal ze czekamy na admina ktory nadal bana, nie drazcie tematu. Zasmiecacie tylko forum swoim dogryzaniem i innego typu zaczepkami. Takie zaczepki to sobie wysylajcie na priv. Admin powinien dawac przyklad a nie uczestniczyc w jakims "porywczym" i "malo doroslym" odpisywaniu na zaczepki. Pozdrawiam Przemko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoNsTeR Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Koniec z tym. Ban zostaje a ze słupkiem pogadam osobiście. Pietno Dilera , Adas esperal i TurlajDropsa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoNsTeR Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum.POWÓD: Werdykt BAN ✘ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Adas esperal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi