Tajemnica Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 T: TajemnicaV: Vonom$T: Hej, mogę Cię wyrwać, znaczy porwać na czerwony dywan? V: Oczywiście heheT: No to przedstaw się, opowiedz coś o sobie.V: Jestem Piotr, mam 25 lat (śmiech) lubię sport, szybkie samochody. Ogólnie piłka nożna, siatkówka,koszykówka. Kiedyś grałem w kosza. Mieszkam na ślasku w Bielsku-BiałejT. Czy lubisz szybkie samochody i wolne kobiety czy może naopak? Jak długo grałeś w kosza?V: W kosza grałem jakieś 2 lata, co do samochodów to wolę kobiety.... hehehe no i szybkie samochody T: Czy zdarzyło Ci się kiedyś depnąć na gaz?V: Oczywiście i to nie jeden raz.T: Masz na koncie jakieś kary z tego tytułu?V: Żadnych. Mandatu póki co nie dostałem. Ale nie wykluczone, ze może się to kiedyś zdarzyć T: Oprócz CS'a masz jakieś masz hooby?V: Gotowanie i piłka nożnaT: Jakiej drużynie piłkarskiej kibicujesz? masz ulubionego piłkarza?V: Messi, Lewandowski. A druzyna oczywiscie Barca Ale powiem Ci, że jak sa mecze to mało co oglądam.T: co potrafisz gotować?V: Zupę. (rozlega się śmiech po obu stronach) V: Ugotować, ugotuję.., nie boje się wyzwań. Pizze Ci nawet zrobię. T: Jestem pod wrazeniem T: Sam się nauczyłeś? Czy ktoś Ci pomagał? V: Od dziecka babcia mi pokazywała co i jak. Teraz sam próbuje swoich sił w kuchniT: W porządku, kulinaria mamy za sobą.., to powiedz czy jesteś smakoszem alkoholu - lubisz, nie lubisz? A jak lubisz to co?V: Lubię, mój żołądek wszystko znosi. (śmiech) Ale najbardziej to lubię piwko wypić. T: No dobra, a jeśli chodzi o rozrywkę- muzyka, film- masz jakieś swoje ulubione?V: Lubię mixy, rap, disco polo.. generalnie to co wejdzie w ucho to posłucham a z filmów: akcja, przygodowe, miłosne(śmiech) T: Masz jakieś przykłady ? V: tak, mam T: Faktycznie, wachlarz muzyczny jest zauważalny. Zostawmy muzykę i powróćmy do hobby, a dokładnie CS'a. Powiedz Nam jak trafiłeś na Luzownie? Jakie były Twoje początki?V: Szukając serwera, znalazłem ten, bodajże BF2, GRAŁEM z pół roku... potem kupiłem steama i złożyłem podanie na admina.T: To łącznie jakie masz staż tutaj?V: Będzie półtorej roku.T: całkiem niezły wynik.V: tak, licząc ns ofc T: Czy miałeś jakieś zabawne sytuacje w swej karierze i czy jesteś w stanie je opowiedzieć?V: Poznanie Tajemnicy Ani. NIe piszesz tego? (śmiech)T: Czy masz powodzenie wśród kobiet jeśli chodzi o serwer lub sieć?V: Nie za bardzo. T: Czyli generalnie jesteś do wzięcia?V: No jestem t: skoro jesteśmy przy tych kobitach... to jaki jest Twoj typ? V: Brunetka, brązowe oczy, lubię jak jest kobieta tajemnicza, wzrostu średniego... T: a walory? duże czy małe?V: Powiem Ci, że nie patrze tam na cycory, bardziej zwracam uwagę na charakter.T. Okej. Chcesz kogoś pozdrowić?V: Pozdrawiam Ciebie i całą serwerownie T: bardzo dziękuję. T: Czy chciałbyś coś dodać do wywiadu od siebie?V: Nie, nic.T: dziekuje za poswiecony czas i zgode na wywiadV: dla Ciebie zawsze. Dejv. , Adas esperal , Tp#Franek i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Fajny wywiadzik , miło się czytało V0N0M$ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyx Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Dobra robota ? V0N0M$ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietno Dilera Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 No no Czekam na wiecej! V0N0M$ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Naprawdę miło było to czytać V0N0M$ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 taaa...ale kłamie! Nie patrzy na cycory bo mają zasłonięte - jak by zdjęły to by paczauuu! Tajemnica , V0N0M$ i 0zzfanka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 15 minut temu, Matuzalem napisał: taaa...ale kłamie! Nie patrzy na cycory bo mają zasłonięte - jak by zdjęły to by paczauuu! hahah ja mówiłem tylko prawde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imm Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 V0N0M$ Ciekawy człowiek z Ciebie ! Zabrakło mi pytania o pracę Bo wiem ze masz ciekawą. Ale kto wie ten wie. Pozdrawiam V0N0M$ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ale te zupy... Jak umisz dobrą pomidorowo albo gulaszowo - to laski wszystkie TWOJE Tajemnica 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Martyna to zapraszam do mnie - przezyjesz kulinarny orgazm Tajemnica 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 8 godzin temu, Matuzalem napisał: taaa...ale kłamie! Nie patrzy na cycory bo mają zasłonięte - jak by zdjęły to by paczauuu! Jakby zdjęły cycory czy zasłony? Matuz jesteś kolejny !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 52 minuty temu, Tajemnica napisał: Jakby zdjęły cycory czy zasłony? Matuz jesteś kolejny !! Zasłony i ja nie mam nic ciekawego do powiedzenia Tajemnica, 5 Stycznia 2018 Już nie bądź taki skromny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi