GiboN Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Witam można było by dodać mapke cs_militia ?? Adas esperal i AspiratiO_Crew! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drin Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Kozak Mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barcys Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 4 godziny temu, GiboN napisał: Witam można było by dodać mapke cs_militia ?? Pisałem już o tym ale wówczas nikt z opiekunów/administracji nie wyraził swojej opini. Dodatkowo proponowałbym dodac standardową : de_vertgio oraz nie standardową dynamiczną mapkę de_cold. (był o tym post przed awarią) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUg RZygUF Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 mi również brakuje de_vertgio. I chciałbym, aby na serwerze znalazła się również de_larocca_beta. Jest to rozbudowana mapa de_dust2002 Mapka kozak, bo jest więcej ścieżek do chodzenia, a nie jak w podstawowej 2002, gdzie jest tylko po jednym wejściu na BS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AspiratiO_Crew! Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jestem ZA jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 17 Lutego 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jestem za proponuje tez dodać mapę css_cache klasyczna mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantinio Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Bardzie z typu awp/aim by dodał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 17 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 zetkniemy na te mapkj i cos dodamy ale jienobiecuje ze wszystkie AspiratiO_Crew! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AspiratiO_Crew! Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 @NWN_LUZ Luzik ale fajnie jak byś wrzucił chociaż militie do nominacji bo naprawde duzo ludzi by chciało już tą mape tu zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiil Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jestem za AspiratiO_Crew! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIETRUCH Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Zastąpić za jakaś mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Mapa zostala dodana .niedawno Cre[A]tOr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas esperal Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum.POWÓD: Propozycja PRZYJĘTA ⚐ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi