AdAmEk Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Cześć! Mam na imię Dawid , mam 15 lat i mieszkam w województwie Pomorskim . W cs'a gram już 5 lat i niejednokrotnie byłem adminem ... Jak trafiłem na waszą sieć ? Otóż przeglądałem grupke na temat cs'a na fb i szukałem sieci na której będzie fajna atmosfera ... Po chwili zobaczyłem nazwe waszej sieci i oto jestem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam, ja też mieszkam w Woj. pomorskim ;p można wiedzieć jakie miasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAmEk Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 @Dzwiek Malbork ;P Dzwiek, 26 Lutego 2018 Gdynia pozdrawia ;) <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietno Dilera Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Siemanko i pozdrawiam z Warmii i Mazur Wbijaj na ONLY DD2 i 4FUN ! i polub nasz funpage na facebooku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAmEk Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 1 minutę temu, Pietno Dilera napisał: Siemanko i pozdrawiam z Warmii i Mazur Wbijaj na ONLY DD2 i 4FUN ! i polub nasz funpage na facebooku! Bardziej wole GO MODY , ale wbije i na 4FUN ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv. Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Siemka siemka. Dlaczego Nick Adamek skoro imie Dawid? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAmEk Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 1 minutę temu, Dejv. napisał: Siemka siemka. Dlaczego Nick Adamek skoro imie Dawid? Nazwisko ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeMoreHappy Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witaj , Jeśli szukasz LuZackich ludzi to witamy na pokładzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 26 Lutego 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 No cześć witaj Czyli widzimy się na 4fun ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAmEk Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Dnia 26.02.2018 o 19:12, Frankenstein napisał: No cześć witaj Czyli widzimy się na 4fun ? Możliwe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na Lajcie.exe Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam zapraszam na BB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 27 Lutego 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Witaj Zapraszam na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEZ1 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Cześć Dawid, zapraszam na Multiarena oraz DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duduś Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczyslaw Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi