Squbaniec Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Witam , chciałem poinformować ze cos sie dzieje z serwerem 4fun +bf2 . Znikły graczą wszystkie odznaki , a teraz odznaki wpadaja same za darmo , np gram i nagle dostałem profesjonaliste w walce z pistoletem . Prosze naprawcie to i cofnijcie nasze odznaki . ;D z góry dziekuje Jeżeli napissałem w złym wątku to przepraszam ale chciałem was poinformowac wiec pisze w informacji . Ps Squ[b]aniec :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Błędy są cały czas zgłaszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaanosik Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 też się przestraszyłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NWN_LUZ Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Jest wgrany dpejlny plugin ktory daje odznaki hp lub kase za zabicie na serwerze.A co do odznak juz zdobytych sprawdzamy cobsid stalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anderson Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 sytuacja z przed chwili mapa sama w trakcie grania się zmieniła mimo, iż do końca mapy zostało jeszcze trochę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi