KAKA Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witam wszystkich !:p Mam na imię Łukasz 20lat . woj. dolnośląskie Zgorzelec . Gram w cs'a jakieś 7 lat z przerwami przez ostatnie 2 lata cs go , teraz kilka dni temu powróciłem do 1.6 i zacząłem pogrywać na waszym csgo mod :) . Interesuje się informatyka oraz Historią , aminowałem na różnych serwerowniach przez ponad 2 lata. Myślę że zawitam u was na dłużej i że dobrze będzie mi się z wami grało . Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olcia. Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 witamy :) :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProBoszcz Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Cześć i miłej gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anderson Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Siema, miłego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenaj3 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witamy w naszych skromnych progach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi