TheKoxer Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 NICK: FC_GUMIOKI_PL MAPA: Bb_Pepsi DATA: 19.03.2018 POWÓD: Obraza admina KOMENTARZ: Sorka Extreme ale wiesz emocje przepraszam.Ale nie rozumiem jednego za powiedzenie jesteś zje*bany przywileje i wyciszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 O matko !!! Co to !! Nie można admina obrażać ?? Co to w ogóle ma być. EXTREME dlaczego zabierasz przywileje za obrażanie Ciebie ?? Co Ty ?? Kolego @TheKoxer jeżeli chcesz sobie obrażać raz czy więcej razy, to przykro mi ale będziesz musiał pójść do piaskownicy z kolegami którzy pozwalają się obrażać. Nie zapomnij o łopatce i grabkach. W ogóle co to za tłumaczenie ?? Jeżeli chcesz kogoś przeprosić to wybacz ale ,,Sorka'' to nie są przeprosiny za to ,,Przepraszam'' jest. Chcesz przywileje musisz porozmawiać z @extrim, jednak widzę ze już jakiś czas minął więc jeżeli @extrim nie wypowie się dziś do 21:33 to ja Ci oddam przywileje. Grr... TheKoxer , Boziak. , Wojtson i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKoxer Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 @extrim Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKoxer Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 @Albertd no nie wypowiedział się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 21 Marca 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Unmute przywileje dostałeś teraz ode mnie ale pamiętaj już nie obrażaj nikogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKoxer Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 @fb??? dalej nie mogge pisac na chacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi