Sitman Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 IMIĘ: Jakub WIEK: 15 STAŻ W GRAFICE: coś około roku :D OPROGRAMOWANIE: PhotoShop MOŻLIWOŚCI CZASOWE: Dużo mam czasu. PRZYKŁADOWE PRACE - MIN. 4: https://imgur.com/a/SAJ7V Pietno Dilera, 21 Marca 2018 I taka mała uwaga, ten tekst "zostaw plusa" w sygnaturze, nie na miejscu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzza Opublikowano 19 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Napisze to co zawsze pisze w podaniach o grafika, wykaż się i zrób przykładowy baner dla serwera. CZOKOMOKO i CLIXXU 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sitman Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Na wstępie, sorry, że wypowiadam się pod swoim podaniem! Mam tu dla Was bannerki pod sewery! Myślę, że się spodobają!https://imgur.com/a/n3VoL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lil Kube Opublikowano 21 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 @Sitman Banerki są nawet git ale aż troche za proste, z tego co widze bardzo lubisz tą jedną czcionke Nadal czekam! pokaż swoje możliwośći bo widze że masz potencjał ale to jednak za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 @Sitman spróbuj za tydzień. Póki co, Twoje prace nie przekonały mnie dostatecznie. Sitman 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nasstero Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi