ayy Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 NICK: ayy MAPA: c21_choklad DATA: 2018-04-03 POWÓD: Aktywny (XDDDDDDDDDDDD) KOMENTARZ: To ma być jakiś żart, czy nie wiem? Gram sobie na serwer, wbija Tata Smerf(nie pozdrawiam) Przywitałem się, ten coś piszę o tym, że ktoś tam wbił na ns nie wiem czy chodziło o mnie, a jak napisałem "co?" dostałem bana. LINK DO BANA: http://sklepsms.hekko24.pl/bany/ban_list.php WYCINEK Z KONSOLI: Nie posiadam, nie skopiowałem, a csa wyłączyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Admin ma 48h na rozpisanie sytuacji , przeciwnym razie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zaszło nieporozumienie wynikłe z tamtej sytuacji. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi