zajec hax Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Hey Hey Siemanko! Witam Was! Jestem ten zajec hax z serwera 4FUN, który zawsze zamyka listę na 1-szym miejscu :-) A tak na serio, to Cześć Wszystkim! Jestem Mateusz z Białegostoku, mam 30 lat i postanowiłem w wolnych chwilach powrócić do gry w CS-a 1.6, w który grałem poważnie ponad 13 lat :-P Jeśli ktoś kojarzy klan BLOOD RAVENS to pozdrawiam serdecznie :-) Gram tylko i wyłącznie na serwerze 4FUN razem z moją dziewczyną Martą, która ukrywa się pod nickiem Hokage :-) Znalazłem Wasz serwer przez przypadek i bardzo się cieszę, że go znalazłem, ponieważ jest najlepszy! Super ludzie, super atmosfera, fajne nowe mapki, których nie znam :-D Pozdrawiam Wszystkich i Życzę Wszystkim Świetnego Spędzania Czasu na CS-ie z Luzownią :-D A tutaj poniżej zdjęcie wykonane kalkulatorem ale ukazujące moją i mojej dziewczyny grę na Waszym zajedwabistym serwerze 4FUN: Buziaczki :-*PS: Nie działa u Was rejestracja! CAPTCHA nie działa przez co musiałem rejestrować się przez Fejsbuczka! Poprawcie proszę CAPTCHE: Tajemnica i Frankenstein 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!nTeR Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajec hax Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam Sprinter :-) Jak zarejestrowałem się przez Fejsbuczka to jak sprawdzić teraz jakie mam hasło na forum? :-P Bo nie mam pojęcia :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajec hax Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Dobra, już sobie poradziłem :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam Cię u Nas na sieci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 WITAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarQ Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 heya to do zobaczenia na 4fun Tylko tam bez podpowiadania proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysztalowyy Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Siemaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 hejka naklejka zapraszam też na nasze pozostałe serwery miłego LUZowania na sieci życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Miłe i piękne przywitanie. Bardzo, ale to bardzo witam cię na sieci. Zapraszam cię również na teamspek'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witaj, zapraszam również do działu redakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuteSatanist Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam serdecznie, zapraszam na dobrewafle.pl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinaa. Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 witam witam widzimy sie na 4funie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEZ1 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Siema siema zapraszam na nasze pozostałe serwery Luzowni a jeżeli szukasz dobrego ts polecam ci dobrewafle.pl najlepszy ts w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Takie przywitania to ja lubię Siemka, no to widzimy się na 4fun, nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triver Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 No cześć baw się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-SoniK- Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi