seba_1805 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Jeśli byłaby taka możliwość to kiedy jest preparing przez te ~3 sekundy aby było można założyć tłumik na m4a1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4PP4 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Też miałem ten problem,ale został rozwiazany.Gdy odpalasz csa wpisz w konsoli pokolei: Bind "q" "+switch" Alias "+switch" "lastinv" Alias "-switch" "lastinv" Następnie wejdź w opcje i znajdź:last weapon used i zbinduj se jak ja mam naprzyklad pod "q". Powoduje to gdy klikniesz q to przeuca ci bron podwójnie,masz M4 zakładasz tłumik i klikasz "q" to zmieni ci na pistolet i automatycznie na M4 z tłumikiem Mam nadzieję że pomogłem Imm i seba_1805 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_1805 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 W tym wypadku i tak musisz użyć ppm po czym 2x "q" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4PP4 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Otóż nie,te komendy polegają na tym jak klikniesz "q" to bron się zmienia 2 razy. Naprzykład masz M4 klikasz ppm a nastepnie "q" to automatycznie przeżycia ci. Na pisotola,a następnie na M4 ponownie. Jak ci nie działa to coś zle wpisujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_1805 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 To "q" działa jak najbardziej ale to nie zmienia faktu że jesteś bezbronny przez te 2 sekundy kiedy zakładasz tłumik. Niekiedy mapy są tak małe, że się nie da tego zrobić i przeżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzesław_morderca Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Jest to w 100% zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!nTeR Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi