Binguu Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 nick podczas gry: Binguu. Admin, który dał ci bana: Justyna Powód bana: Nie będziesz mnie tutaj obrażał Dowód w postaci dema/screena: ---- PERM ZA OBRAZANIE (SŁOWAMI : ONA JEST NIE OGARNIĘTA I MA ZMIENNY CHARAKTEREK) Data, godzina otrzymania bana: Nie wiem o której ok. tydzień temu Twoje ip/steamid: Komentarz: Szkoda gadać o tej panience która ma zmienny charakter jak ... Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Justyna. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Binguu. [AMXBans] Powod : ' Nie bedziesz mnie obrazal tutaj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 4148123 ' [AMXBans] Twoje IP : ' Nie będę tutaj pokazywał mojego IP ponieważ ddosy szaleją ^^ [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psikus Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 To ten sam temat czy mi się wydaje? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binguu Opublikowano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ojc, :D Proszę o przeniesienie tematu do Banów areny cs 1.6 :D Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psikus Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ja pytam czy to nie temat, który już był przerabiany :) Obraziliście Justyne i to ostro, byłem przy tym na specu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Zostaje bez ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Wyjaśnione na tsie . Odbanowany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi