Smerfik Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Witajcie moi poddani mam na imię Tomek. W maju ukończę 19 lat. Jestem zazwyczaj miły, dojrzały zrównoważony i takie tam ... Uprawiam sporty zarówno wodne jak i lądowe. Biegam, pływam, skaczę, jeżdżę i takie tam... Jestem z deka po kontuzji kolana więc na razie skończyłem ze sportem dla dobra mojego i mojej rodziny (nie chciałbym zostać kaleką przed oczami mojej córeczki). Mieszkam w woj. Mazowieckim niedaleko Warszawy. Pracuję w dwóch zawodach. Od poniedziałku do środy linie telefoniczne a czwartek i piątek organizuję i sponsoruje w 35% wycieczki dla przedszkolaków. Często gram w counter-strike lubię strzelanki. Nie wiem co mam jeszcze dodać . Siedzę praktycznie gdy jestem na komputerze na ts więc można mnie zaczepiać i jestem chętny by porozmawiać . (bez hejtów pls) D@wid0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwiek Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Witam cię widzę, że nie tylko ja zostałem młodym tatą Zapraszam na zm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Cześć, witaj. Można było zacząć od tego Gdzie znajdujesz tyle czasu? Sporty, gra, dziecko Pewnie, czasami lepiej odpuścić niż później żałować. Kolano się naprawi to będzie można wrócić Powodzenia, zapraszam na inne nasze serwery, bo z tego co wiem to przypadł Ci do gustu Jackpot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemnica Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Siema Smerfetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerfik Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 7 godzin temu, Dzwiek napisał: Witam cię widzę, że nie tylko ja zostałem młodym tatą Zapraszam na zm Dzięki temu ludzie w młodym wieku mają po co się podnieść na nogi Po kontuzji nie miałem po co żyć sport to było moje życie, ale 2 miesiące później dowiaduję się że będę ojcem i już promyczki mi przed oczami się zaświeciły Oczywiście, że tam zajrzę w najbliższym czasie 46 minut temu, SNICKERS napisał: Cześć, witaj. Można było zacząć od tego Gdzie znajdujesz tyle czasu? Sporty, gra, dziecko Pewnie, czasami lepiej odpuścić niż później żałować. Kolano się naprawi to będzie można wrócić Powodzenia, zapraszam na inne nasze serwery, bo z tego co wiem to przypadł Ci do gustu Jackpot Czasu teraz mam sporo sporu żadnego nie uprawiam prócz jazdy na rowerze, rolki i łyżwy w sezonie. Rodzina jak na razie na wyjeździe beze mnie bo nie mogę opuścić przez najbliższy czas kraju Pracy mało płacą nawet jak ktoś za mnie pójdzie odbierać telefony, więc luz. 49 minut temu, Tajemnica napisał: Siema Smerfetka No siema nie tajemna Tajemnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Cześć młodzieńcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witaj u Nas na sieci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0zzfanka Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Hej! Miłej zabawy na naszych serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witamy 4 fun zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarQ Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Siemanko! Czuj się jak u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Frankenstein Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Donator Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 heya no ja też zapraszam na 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid0 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Siema ! Zapraszam na 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sitman Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Siema wariacik! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany krystian Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triver Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Witamy baw się dobrze :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-SoniK- Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi