DamiaNB Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 1. Czego dotyczy propozycja: Usunąć auto bh pod przyciskiem m2. Dlaczego uważasz że jest to potrzebne: znam dużo kamp z bh i nie moge ich zrobić bo niestety jest tutaj auto bh3. Twój nick z gry: Hi ORI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 12 Kwietnia 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Jestem za wywaleniem tego *Auto BH* a dodać coś innego te umiejętności jako *ZM* *5% lub 10% szansy na zamrożenie gracza CT* (Dla każdego a nie tylko VIP). Myślę ze ten bonus by trochę zbalansowało tez grę przeciw takich ludzi jak by mieli *OP* itemy jako CT i taka rzecz jak "Zamrożenie" CT by była dobra opcja by według mnie głownie chodzi mi o *Elektryczne Pole* / *Furia* / "BOOM EXECTUOR" lub "Splash DMG". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LegendaryJa67 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 @fb???z tym zamrożeniem to przesada na skill mocach jest coś takiego bo jak mają wampiryzm bo zombie będą mieli przewagę i tak jest pożeracz amunicji co bardzo denerwuje np Dracula - uzdrowienie.. Wściekle ef bek, 13 Kwietnia 2018 A jak było przed resetem? Typek ma mocne itemy i *Furia* i zm bez szans a takie *zamrożenie* może trochę zbalansować grę. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 14 Kwietnia 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ef bek Opublikowano 20 Kwietnia 2018 LUZak Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi